Klantverhalen

Het Personeelshandboek wordt door allerlei bedrijven in verschillende branches gebruikt. Nieuwsgierig naar hoe bedrijven onze software gebruiken? Hieronder lees je alle klantverhalen. Ontdek waarom bedrijven voor het Personeelshandboek hebben gekozen, hoe het implementatietraject is verlopen en wat hun ervaringen zijn met de software.

Stichting Het Vergeten Kind

“Het mooie van het Personeelshandboek is dat het online is. Zo is het voor iedereen toegankelijk. De scheiding in rollen voor medewerkers, managers en beheerders maakt het ideaal om het Personeelshandboek te beheren.”

Ons Personeelshandboek is een verademing! Wij hebben het in één keer goed opgezet. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de goede begeleiding van de HR-specialisten van Excellent HR. Door regelmatige updates is het nu eenvoudig bijhouden. Zo blijft ons handboek up-to-date. Voor kleine bedrijven zonder personeelsafdeling zoals die van ons (25 FTE) maakt dit een professionele benadering van HR-vragen mogelijk. Onze medewerkers verdienen deze pro-actieve aanpak!

Hans Gerrits, Directeur Diesel-Büchli

Voor ons is het Personeelshandboek een fijne “groene” oplossing voor het actueel houden van bedrijfsregels en de wetgeving. Zowel ons personeel als het management kunnen overal via pc of smartphone inloggen, het handboek inzien en zo nodig actualiseren.

Otto Ottens, Handboekbeheerder KGS Diamond

Het Personeelshandboek is een ideaal systeem voor taxi- en touringcarbedrijven. Het management heeft in één oogopslag alle informatie op het gebied van HR ter beschikking. De uitleg over de belangrijkste wettelijke regels is toegespitst op onze branche. En het personeel heeft snel inzage in de bedrijfregels – perfect!

Michel Leenders, Hoofd Kwaliteit & Opleidingen DVG

Ik word ingeschakeld door bedrijven als externe personeelsconsultant. Het Personeelshandboek is een goede basis om met de directie te bespreken welke thema’s binnen de HR goed geregeld zijn en welke nog ingevuld moeten worden. Doordat de voorbeeldregelingen al goed zijn uitgewerkt, kan het bedrijf zijn Personeelshandboek snel in gebruik nemen.

Ine Fransen, Personeeladviseur Parsèl

Wat voor medewerkers en management een toegankelijk en snel inzichtelijke “tool” hoort te zijn, is verworden tot een stoffig handboek waarvan het bijhouden tot last is geworden met gebrek aan actualiteit en daardoor zijn kracht compleet verloren heeft. Bij toeval ontdekte ik het Personeelshandboek van Excellent HR en zag snel de potentie. Een eigen praktijktest bevestigde het grote gemak waarmee het “huishoudelijk reglement” zelfs vanaf nul opgezet kan worden. Bijhouden is daarna een bijna natuurlijk proces waarbij Excellent HR de wettelijke en CAO-taken voor haar rekening neemt. Van harte aan te bevelen!

Peter ter Velde, Senior Partner at Daamen, Jooren & Ter Velde

Zelf alle voordelen ervaren?

Personeelshandboek Online is de beste oplossing. GRATIS op proef – 7 dagen vrijblijvend.

START GRATIS