Redactieteam

Alette Boddendijk
Alette BoddendijkStrategisch recruiter en executive searcher
Strategisch recruiter en executive searcher voor o.a. professional services in de zakelijke en financiële dienstverlening.
Alex Janssen
Alex JanssenBusiness Coach
Alex Janssen is als Business Coach verbonden aan Symion.
Daniëlle Aldershoff
Daniëlle AldershoffDirecteur bij DEA Management & Advies
Daniëlle is een ervaren allround manager en directeur met een sociaal-economische achtergrond. Ze heeft ruim 25 jaar managementervaring in de non-profitsector. Daniëlle schrijft regelmatig gastblogs voor Excellent HR.
Hans Staal
Hans StaalManaging Director bij OPTI-Quality
Als onafhankelijk management en organisatieconsultant ondersteunde Hans executives en managers (individueel en in teams) om een gedeelde, systematische, en consistente manier van organisatorisch leiderschap te bereiken. Hans schrijft regelmatig gastblogs voor Excellent HR.
Jan Boekestijn
Jan BoekestijnBusiness Coach
Jan Boekestijn is als Business Coach verbonden aan Symion.
Jan de Koning
Jan de Koning Personeel en organisatie
Jan is hoofdredacteur van het personeelshandboek online. Hij is tevens ook de oprichter ervan. Uiteraard heeft hij veel ervaring op het gebied van personeel en organisatie.
Lily van Diepenbrugge
Lily van DiepenbruggeReïntegratie
Heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemende organisaties op het gebied van gezondheid- en vitaliteitmanagement. Vanuit die ervaring is zij binnen het redactieteam verantwoordelijk voor de onderwerpen die relevant zijn in het kader van werkhervatting, arbeidsparticipatie en re-integratie.
Marc Bassie
Marc BassieSpecialist externe inhuur
Specialist in het doen van onderzoek naar, adviseren en schrijven over o.a.: de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA), keuze van flex-beheersystemen en inhuurportals.
Menno van Koppen
Menno van KoppenProfessional Support Lawyer